Thursday, June 07, 2007

Πάντειο Τζακούζι

8 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ηταν πολλα τα λεφτα...

*...Nantia...* said...

βασικά υπάρχει και ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο πάντειο με το τι έκανε τα λεφτά ο κώνστας...χεχε μου δωσες υλικό για το επόμενο ποστ μου!

Anonymous said...

Και ως Παντειακός (έστω και πρώην) να σε πληροφορήσω πως αυτά τα άτομα ευθύνονται και για τους θανάτους του πρύτανη Ηλία Σιδηρόπουλο και αντιπρύτανη Ονούφριο Φαρμακίδη. Ο μεν θάνατος του Φαρμακίδη, οφείλετε στην επιδείνωση της υγείας του, μετά τον ξυλοδαρμού του από αγνώστους, που είχαν ως στόχο να τον εκφοβίσουν ώστε να σταματήσει τις έρευνες ενώ ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος και παρέλαβε την πρυτανία από τον Αιμίλιο Μεταξόπουλο, πέθανε εγκεφαλικό που έπαθε σε σύντομο διάστημα.

Amon Ra said...

@Πρέζα

No Doubt...

@nantia

Δώσε υλικό :-)

@Prwin Empo

Αυτό το σκηνικό το αγνοούσα αλλά το έμαθα από το ρεπορτάζ της Καθημερινής νωρίτερα. Καλά που το αναφέρεις πάντως. Ο ένας εκ των τρόφιμων κορυδαλλού είναι βασική αναφορά στην βιβλιογραφία μου. Οι επιτηρητές μου ψιλοφρίκαραν αλλά θα τους περάσει...

Οι φοιτητικές παρατάξεις είχαν αντιδράσει τότε???

Anonymous said...

τα γεγονότα με τον ξυλοδαρμό του Φραμακίδη έγιναν 3 χρόνια μετά την είδοδο μου στον Πάντειο αν δεν κάνω λάθος. Οι διηγήσεις είχαν μείνει μόνο για το τι συνέβει ιδιαίτερα μετά και τον θάνατο του (δεξιού και Νεοδημοκρατικά υποστηριζόμενου Σιδηρόπουλου) από έμφραγμα. όπότε δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα.

trying escape the truth said...

Πολλά λέγονται αλλά ενώ τόσα χρόνια ήταν κοινό μυστικό (ανεξάρτητα αν το σκηνικό με το τζακούζι μαθεύτηκε αρκετά χρόνια πριν) μετά από δέκα χρόνια η υπόθεση πια θυμίζει 17 Νοέμβρη.
Σκέψου να είχες πάρει καμία συστατική από τον πρωην καθηγητή και πρύτανη που έφαγε τα 25 χρόνια και να την έδινες σε κανένα Πανεπιστήμιο της Αγγλίας..!
Επίσης ως παιδί του Παντείου έχω να δηλώσω ότι πεντελικό μάρμαρο δεν υπήρχε, τώρα για τζακούζι δεν ξέρω οι λακούβες με τη λάσπη μετράνε;
(σχετικά με το εγκεφαλικό έχει υπονοηθεί ότι το προκάλεσαν πιέσεις αλλά και πάλι ράδιο αρβίλα είναι και έτσι αυτό ποτέ δεν ξέρεις)

Amon Ra said...

@ trying escape the truth:

H skepsou na exeis enan eks aytwn tiga sthn vivliografia sou kai na eidopoieis tous supervisors sou gia ta xamperia tou. Tous exw frikarei teleftaia...

Sxolio: Ti tha ginei me thn blogosfaira... Oloi apo thn panteio vghkate??? Kanena timio pallhkari/kopela apo allou?? :-)

trying escape the truth said...

Δεν ξέρεις γιατί λέγεται Πάντειο; Γαιτί ειμαστε παντού! :-)
Μην τους τρομάζεις τους καημένους τους Αγγλους δεν ξέρουν από αυτά!