Monday, August 27, 2007

Εγερτήριο

Τώρα που η καταστροφή τα άγγιξε όλα μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνει ενα παραμύθι?

εν μιλάω για την ασύμμετρη απειλή. Αυτό βάζει την συνωμοσιολογία επίσημα στην ζωή μας και μεταφέρει την ιστορικοπολιτική ανάλυση σε ένα νέο επίπεδο.

Εκτός και αν οι drug dealers & suppliers του εξωτερικού δεν άντεχαν άλλον τον διεθνή ανταγωνισμό του καλαμάτα-ηλεία stuff...

Μιλάω για το κάλλος της προεκλογικής περιόδου.

Δεν είναι αυτός ο λαός ώριμος για ένα βαρύ χτύπημα. Με γεια του με χαρά του.

Αλλά στα βιολογικά και οικολογικόπολιτιστικά πτώματα, καλύτερα να μειώσετε τα μπάτζετ του νοθευμένου μάρκετινγκ.

Πρώτον, βγάλτε την Πελοπόννησο από τις περιοδείες σας. Σημαντικό κόστος που γλυτώνετε μαζί με τα στουπιά που μπορεί να σας πετάνε... Ξαναναμέννα

Στο όνομα της σεμνότητας και της ταπεινότητας επιχειρηματολογήστε με σαφήνεια (πως τα λέω!!!!) και όχι με εντυπωσιασμούς.

60 + αδικοχαμένοι συνιστούν να μην παίζετε άλλο με την θλίψη μας.

Και (άκου τώρα) μοιράστε τους προεκλογικούς μποναμάδες σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Να δω το ΚΚΕ και την εκκλησία να τσακώνονται για ποιος έκανε την μεγαλύτερη δωρεά και να γίνω βουδιστής μετά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ (ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ) ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...

ΔΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΝΑΙ

ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΓΙΟΥΡΟΒΥΖΙΩΝ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ?

Εντάξει, το παράκανα. Κάντε το πρώτο τουλάχιστον. Αν κάνατε το δεύτερο, η Ελλάδα δεν θα ήταν η Ελλάδα και εγώ θα ήμουν το δεξί βυζί της Ανν Νίκολ Σμιθ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ

2 comments:

whispering-planet said...

Στείλε μας μαιλ αν θες να γίνεις μέλος
whispering.planet.admin@gmail.com

trying escape the truth said...

Ακόμη κι αυτό μπορεί να μας πούνε Τι θα ακούσουμε φοβάμαι μάλλον δεν φοβάμαι κρατιέμαι γιατί είμαι σίγουρη ότι με το τέλος όλων έχουμε να ακούσουμε παπαρολογίες που πολλοί θα πιστέψουν..