Saturday, March 17, 2007

Μαρτυρία

Το μπλογκ του ΠρέζαTV αναδημοσιεύει την επιστολή του Δημήτρη Αναστασίου, ενός εκ των 49 που συνελήφθηκαν στα πρόσφατα γεγονότα της φοιτητικής πορείας.

http://prezatv.blogspot.com/2007/03/h.html
Άσχετα με το ποια είναι η αποψή μου, η μαρτυρία αυτή αξίζει να διαβαστεί. Η προσωπική μου παρουσία σε πορείες, αγωνιστικές εκδηλώσεις ή όπως αλλιώς αποκαλούνται δεν είναι εκτεταμένη και ίσως η αποψή μου δεν χρήζει και ιδιαίτερης αξίας (ως πιθανού πολίτη του καναπέ, του γραφείου και της ανάγνωσης).

Πλην όμως είναι φανερό πως μια μερίδα του πληθυσμού δεν αντιλαμβάνεται τον χώρο και τον χρόνο. Και αυτά δεν είναι μόνο τα κόμματα της αριστεράς. Είναι μια ολόκληρη γενιά που θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παρόν μπουρδέλο αλλά αγνοεί εκ των προτέρων πως μπορεί να γίνει αυτό... Για αυτό και ζητάει από τα κόμματα εξουσίας να αρχίσουν να μοιράζουν λεφτά στην παιδεία... Έλα Γκαργκάνα... Τύπωσε μου 15 δισεκατομμυρια Ευρώ...

Να ντυθεί δηλαδή ο Μανολιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Τα κόμματα που εκφράζουν τον φιλελευθερισμό να βοηθήσουν την κρατικοποίηση.... Την πίτα την θέλετε την με πολύ τζατζίκι ή χωρίς?

Αλλιώς τι? Σύγκρουση μέχρις εσχάτων? Και η δημοκρατία??? Καλά λέω και καμιά μαλακία που και που να περνάει η ώρα...

Θα επανέλθω, απλά ελπίζω αυτοί που τρώνε ξύλο σήμερα να μην μας διοικήσουν όπως αυτοί που τρώγαν ξύλο κάποτε...

Αυτοί οι ίδιοι που νομιμοποίησαν και μεταμφίεσαν τα ματ σαν αρειανούς ώστε να βαράνε σήμερα από παιδιά μέχρι συνταξιούχους.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΠΟΤΕ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

Έχει πάτο ο κουβάς τελικά???

No comments: